• Camelot Accountancy
  • Camelot Accountancy
  • Camelot Accountancy
  • Camelot Accountancy
  • Camelot Accountancy
  • Camelot Accountancy

Nieuws

Ons kantoor

Camelot Accountancy is een accountants- en belastingadvieskantoor, gevestigd in Loosduinen, Den Haag. Ons kantoor is opgericht op 1 december 1999 door  Peter Wijngaards AA (mkb-accountant en businesscoach), Silvia Versteegh RB (RB-belastingadviseur) en Edwin van der Kruk (adviseur salaris & personeel). Wij waren voorheen werkzaam bij Accountantskantoor E. de Jong, dat al sinds begin vorige eeuw in Loosduinen is gevestigd. Camelot Accountancy komt voort uit dit kantoor.

Doelgroep en diensten
Wij richten ons vooral op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Onze dienstverlening is zeer divers. Zo kunnen we ons op het gebied van accountancy, belastingadvies en personeel & organisatie met recht specialist noemen. Maar ook voor bijvoorbeeld fiscaal-juridische zaken, pensioenen, bedrijfsovername en fusie, subsidies, financieringen en estate planning bent u bij ons aan het juiste adres.

Werkwijze
U mag van ons verwachten dat wij uw ondernemerszaken met een nuchtere en kritische blik bekijken. Op een actieve manier 'kruisen wij met u de degens', als uw sparringpartner in ondernemen. U zult merken dat u uw onderneming met meer rust, zekerheid en overzicht runt. Met het vertrouwen dat de zaken goed zijn geregeld. Het doel: een goede financiële administratie die gepaard gaat met een gezonde bedrijfsstructuur.

 

        


    

 

Camelot Courant